Följ med oss på en rundvandring i bryggeriet! Under lättsamma former berättar vi om skånsk bryggarkultur och den spännande uppstarten av vårt bryggeri, därefter går vi tillsammans en rundtur i brygghuset och tapphallen. Ni får följa hela bryggprocessen från maltkross till hur vi fyller flaskorna. Uppe på vår mysiga ölvind
Boka antingen torsdag 10 mars eller 24 mars. Eller kanske bokar du in båda. Det blir blandade frågor med och av Eskil Jönsson. Lagtävling med minst 2 och max 6 personer i laget. Start prick kl 19.00. Kom i god tid. Vi erbjuder pubmat och att dricka kalla öl från
Följ med oss på en rundvandring i bryggeriet! Under lättsamma former berättar vi om skånsk bryggarkultur och den spännande uppstarten av vårt bryggeri, därefter går vi tillsammans en rundtur i brygghuset och tapphallen. Ni får följa hela bryggprocessen från maltkross till hur vi fyller flaskorna. Uppe på vår mysiga ölvind
Boka antingen torsdag 10 mars eller 24 mars. Eller kanske bokar du in båda. Det blir blandade frågor med och av Eskil Jönsson. Lagtävling med minst 2 och max 6 personer i laget. Start prick kl 19.00. Kom i god tid. Vi erbjuder pubmat och att dricka kalla öl från
Följ med oss på en rundvandring i bryggeriet! Under lättsamma former berättar vi om skånsk bryggarkultur och den spännande uppstarten av vårt bryggeri, därefter går vi tillsammans en rundtur i brygghuset och tapphallen. Ni får följa hela bryggprocessen från maltkross till hur vi fyller flaskorna. Uppe på vår mysiga ölvind
Följ med oss på en rundvandring i bryggeriet! Under lättsamma former berättar vi om skånsk bryggarkultur och den spännande uppstarten av vårt bryggeri, därefter går vi tillsammans en rundtur i brygghuset och tapphallen. Ni får följa hela bryggprocessen från maltkross till hur vi fyller flaskorna. Uppe på vår mysiga ölvind