Följ med oss på en rundvandring i bryggeriet! Under lättsamma former berättar vi om skånsk bryggarkultur och den spännande uppstarten av vårt bryggeri, därefter går vi tillsammans en rundtur i brygghuset och tapphallen. Ni får följa hela bryggprocessen från maltkross till hur vi fyller flaskorna. Uppe på vår mysiga ölvind
Oxhallens restaurang öppnar upp i luftig miljö varje fredag from 9 april. Dagen till är kan ni avnjuta grillade rätter från den rykande grillen. Fredag den 9 april är ni välkomna att boka bord på BOKA BORD 9 APRIL
Följ med oss på en rundvandring i bryggeriet! Under lättsamma former berättar vi om skånsk bryggarkultur och den spännande uppstarten av vårt bryggeri, därefter går vi tillsammans en rundtur i brygghuset och tapphallen. Ni får följa hela bryggprocessen från maltkross till hur vi fyller flaskorna. Uppe på vår mysiga ölvind
Oxhallen har ambitionen att ha öppet varje fredag framöver kl 15-20. Olika saker kan hända från fredag till fredag . Den 16 april har vi Schnitzel kväll med Scnitzel&Burger. Boka bord här
Följ med oss på en rundvandring i bryggeriet! Under lättsamma former berättar vi om skånsk bryggarkultur och den spännande uppstarten av vårt bryggeri, därefter går vi tillsammans en rundtur i brygghuset och tapphallen. Ni får följa hela bryggprocessen från maltkross till hur vi fyller flaskorna. Uppe på vår mysiga ölvind
Oxhallens restaurang öppnar upp i luftig miljö varje fredag from 9 april. Vår Quiz den 9 april blev trevligt och fullbokat så nu kör vi ett nytt Quiz den 23 April. Fredag den 23 april börjar Pub Quiz kl 18.00 Här kan du boka bord på BOKA BORD 23 APRIL
Följ med oss på en rundvandring i bryggeriet! Under lättsamma former berättar vi om skånsk bryggarkultur och den spännande uppstarten av vårt bryggeri, därefter går vi tillsammans en rundtur i brygghuset och tapphallen. Ni får följa hela bryggprocessen från maltkross till hur vi fyller flaskorna. Uppe på vår mysiga ölvind
Oxhallen har ambitionen att ha öppet varje fredag framöver kl 15-20. Olika saker kan hända från fredag till fredag . Den 30 april har vi Schnitzel kväll med Schnitzel&Burger. Boka bord här
Följ med oss på en rundvandring i bryggeriet! Under lättsamma former berättar vi om skånsk bryggarkultur och den spännande uppstarten av vårt bryggeri, därefter går vi tillsammans en rundtur i brygghuset och tapphallen. Ni får följa hela bryggprocessen från maltkross till hur vi fyller flaskorna. Uppe på vår mysiga ölvind